Deelnemers

Reizigers maken de reis! Ben je tussen de 40 en 55 jaar en wil je er echt even lekker actief uit, een weekend of wel twee weken? Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten rond te trekken? Hou je van avontuurlijke vakanties? Wil je de mooiste delen van Europa verkennen?

Onze deelnemers zijn even vaak mannen als vrouwen en boeken meestal alleen. Het zijn geen atleten of topsporters, maar sociale en actieve mensen die hun vrije tijd aangrijpen om lekker buiten te zijn. Daarbij staan ze open voor nieuwe dingen, zoeken avontuur in plaats van platgetreden paden, en steken ze zelf de handen uit de mouwen. Ze leveren een actieve bijdrage aan het groepsproces. Zowel Nivon leden als niet-Nivon leden zijn van harte welkom!

N.B. Het is vanzelfsprekend dat de aard van onze reizen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid vereist. De manier van reizen en overnachten (trektocht), de vaak afgelegen gebieden en het ‘voor & door’ principe van Salto maken de reizen ongeschikt voor deelnemers die extra aandacht van onze vrijwillige reisbegeleiders nodig hebben. Deelnemers die een lichamelijke of geestelijke aandoening hebben die het verloop van de reis zou kunnen beïnvloeden, dienen hierover vóór inschrijving contact op te nemen. Uiteraard wordt deze informatie in alle vertrouwelijkheid behandeld. Salto Reizen heeft het recht om op basis van de samenstelling van de groep deelnemers te weigeren op een reis. Zie ook de algemene voorwaarden.

Voor en door 40 t/m 55-jarigen

Salto Reizen is onderdeel van Nivon Natuurvrienden, dit is een vereniging waarbinnen activiteiten voor verschillende doelgroepen worden georganiseerd (kinderkampen, jongeren reizen, etc.). Voor iedere doelgroep wordt er wel iets georganiseerd, dus niemand valt buiten de boot. Veel mensen vinden het prettig om met leeftijdsgenoten op vakantie te gaan. Dat iedereen in dezelfde levensfase zit, levert een goede klik en een bijzondere sfeer op.

Ben je nog nét geen 40 jaar maar heb je wel buitensportervaring? Neem contact met ons op via info@saltoreizen.nl of kijk op de websites van Spring Reizen of Treq Kanoreizen voor andere leuke activiteiten.