Boekingsproces

Vis niet achter het net en boek op tijd! Op alle reizen profiteer je bij boeken tot 5 maanden voor vertrek van 10% vroegboekkorting.

Neem de stap en boek!De meeste van onze reizen gaan gewoon door, en sommige zitten maanden van tevoren al vol. Zes weken voor vertrek nemen we een beslissing over het doorgaan van een reis op basis van het aantal ingeschreven deelnemers (gegarandeerd vertrek). In principe gaat de reis door bij minimaal 5 deelnemers (plus twee reisbegeleiders). De maximum groepsgrootte is meestal 12 deelnemers. In sommige gevallen kan hiervan afgeweken worden. Als je je ingeschreven hebt ontvang je hierover altijd tijdig bericht.

Zie ook de algemene voorwaarden van het Nivon.

Wachtlijst

Als een reis volgeboekt is, geven we dat aan op de website. In dat geval wordt er een wachtlijst gemaakt. Als je je inschrijft voor een volgeboekte reis kom je op de wachtlijst terecht en kun je bij annulering van een deelnemer alsnog mee op pad.

Indien een reis ruimschoots van tevoren is volgeboekt, is er soms de mogelijkheid om met twee groepen te vertrekken. In dat geval maken we een wachtlijst voor een tweede groep. Bij voldoende aanmeldingen gaan er dan twee groepen van start. Als je graag mee wilt, laat je dan op de wachtlijst zetten. De wachtlijst verplicht je tot niets, je kunt immers al andere plannen hebben gemaakt.

Gewoon meegaan is een leuker alternatief. Boek vroeg!

Boeken

Je kan een reis boeken door op de betreffende pagina op de link in een gele balk te klikken. Je komt dan op een pagina met een inschrijfformulier. Vul daar je gegevens in, ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘Inschrijven’. Je krijgt dan automatisch een bevestigingsmail. We verwerken de inschrijvingen op de tijd van binnenkomst van het inschrijfformulier. Doorgaans krijg je van ons binnen 48 uur een factuur via e-mail toegestuurd.

De factuur kan je met iDeal betalen. Tot tien weken voor vertrek kan je ervoor kiezen om eerst een aanbetaling te doen van 15% van de reissom of de reissom in één keer te betalen. Binnen tien weken voor vertrek betaal je de reissom in één keer. Het is natuurlijk ook mogelijk om het bedrag op onze rekening over te maken.

Nivon korting

Nivon-leden krijgen korting op hun reis of weekend, je kunt lid worden bij het inschrijven. Niet Nivon-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom! Alleen bij reizen naar Oostenrijk of Zwitserland is Nivon lidmaatschap verplicht in verband met de daar geldende regelgeving.

Heb je een vraag over je Nivon-lidmaatschap? Neem contact op met de ledenadministratie.

Wil je betalen met Nivon-bonnen, neem dan contact op met de Salto administratie.