Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 40 t/m 55 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Trektocht door NP Drents-Friese Wold

Friesland 

14-06 t/m 16-06-2024

Treedt in de voetsporen van de Griffioen en ontdek het eigenzinnige Stellingenpad in Friesland. Deze driedaagse kampeertrektocht in de zomer is voor liefhebbers van woeste natuur en cultuurhistorie. We wandelen door veelal onontdekte gebieden zoals het Fochteloërveen, het Drents-Friese Wold en de Lindevallei. Ga met ons mee en laat je betoveren.

Water, molens en bevers

Zuid-Holland 

03-08 t/m 04-08-2024

Ga je van de zomer mee wandelen langs de molens van Kinderdijk en de waterrijke Biesbosch? Op het Floris V pad komen we langs UNESCO gebied en het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa. We overnachten op een schiereiland in Nivonhuis De Kleine Rug (Dordrecht).

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Langlaufen in de Bedafse Bergen

Noord-Brabant 

23-02 t/m 25-02-2024

In februari was het tijd voor wintersport in eigen land. We kregen langlaufles op de kunststofbaan en op het zand van de Bedafse Bergen. Zondag maakten we een mooie wandeling in de Maashorst en het Herperduin, een uniek oergebied met bossen en stuifduinen. Lees de verslagen van deelnemers Jolien (dag 1) en Kristel (dag 2).

Op stoom over de Veluwezoom

Gelderland 

07-01 t/m 07-01-2023

Dat je in januari ook prima zonder jas kan wandelen bleek op onze Aftrapwandeling van Salto 7 januari 2023. Met maar liefst 27 wandelaars togen we van Velp naar Dieren om daar gezamenlijk af te sluiten met een drankje in de kroeg.