Unieke wandelweekenden met gelijkgestemden van 40 t/m 55 jarigen. We overnachten in trekkershutten, natuurvrienden huizen of kamperen op een camping. Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Water, molens en bevers

Zuid-Holland 

03-08 t/m 04-08-2024

Ga je van de zomer mee wandelen langs de molens van Kinderdijk en de waterrijke Biesbosch? Op het Floris V pad komen we langs UNESCO gebied en het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa. We overnachten op een schiereiland in Nivonhuis De Kleine Rug (Dordrecht).

Struinen door de Onlanden en bezoek Hortus

Groningen 

30-08 t/m 01-09-2024

Een wandelweekend door het relatief nieuwe natuurgebied De Onlanden bij de stad Groningen, we overnachten twee nachten in een Finse blokhut aan een meertje, waar we zelf onze warme maaltijden bereiden. Ook een bezoek aan de Hortus in Haren staat op het programma.

Herfst in de Achterhoek

Gelderland 

19-10 t/m 20-10-2024

Ga je mee de Achterhoek ontdekken in mooie herfstkleuren? We maken een wandeltrektocht door een zeer afwisselend stuk van de Achterhoek. Overnachten doen we in een authentiek Noors Jachthuis. Doordat we niet zelf hoeven te koken is onze rugzak lekker licht.

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van weekenden die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Langlaufen in de Bedafse Bergen

Noord-Brabant 

23-02 t/m 25-02-2024

In februari was het tijd voor wintersport in eigen land. We kregen langlaufles op de kunststofbaan en op het zand van de Bedafse Bergen. Zondag maakten we een mooie wandeling in de Maashorst en het Herperduin, een uniek oergebied met bossen en stuifduinen. Lees de verslagen van deelnemers Jolien (dag 1) en Kristel (dag 2).

Op stoom over de Veluwezoom

Gelderland 

07-01 t/m 07-01-2023

Dat je in januari ook prima zonder jas kan wandelen bleek op onze Aftrapwandeling van Salto 7 januari 2023. Met maar liefst 27 wandelaars togen we van Velp naar Dieren om daar gezamenlijk af te sluiten met een drankje in de kroeg.