Lees een reisverslag en proef de sfeer van onze reizen en weekenden, die dezelfde opzet hebben als van onderstaande Spring reizen. Heb je zelf een verslag geschreven van een reis of weekend en zou je het leuk vinden als jouw verslag ook hier komt te staan, neem dan contact op met Salto.

23-02 t/m 25-02-2024

In februari was het tijd voor wintersport in eigen land. We kregen langlaufles op de kunststofbaan en op het zand van de Bedafse Bergen. Zondag maakten we een mooie wandeling in de Maashorst en het Herperduin, een uniek oergebied met bossen en stuifduinen. Lees de verslagen van deelnemers Jolien (dag 1) en Kristel (dag 2).

Moselsteig

Duitsland

01-11 t/m 05-11-2023

Vier etappes van de Moselsteig, één van Duitslands mooiste wandeltochten! We wandelden door historische stadjes; klommen tussen herfstkleurige wijnvelden, hadden uitzicht op een meanderende Moezel, overnachtten in sfeervolle hotelletjes en proefden natuurlijk de lokale wijn! Een reisverslag van reisbegeleider Marie-Jose Zondag.

07-01 t/m 07-01-2023

Dat je in januari ook prima zonder jas kan wandelen bleek op onze Aftrapwandeling van Salto 7 januari 2023. Met maar liefst 27 wandelaars togen we van Velp naar Dieren om daar gezamenlijk af te sluiten met een drankje in de kroeg.