Hostel/huttentochten, kampeertrektochten en dagtochten, van lichte tot zware wandelreizen. Unieke groepsreizen voor 40 t/m 55-jarigen door heel Europa. Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

26-05 t/m 03-06-2024

In samenwerking met Treq Kanoreizen organiseert Salto eind mei een kanowandelreis naar de Belgische Ardennen! We gaan eerst drie dagen kanoën over de Semois, waarna we in drie dagen over de GR16 weer terug wandelen naar het beginpunt van de tocht. We overnachten op campings en op de rustdag in een jeugdherberg. Ga je mee?

17-08 t/m 31-08-2024

Eind augustus 2024 gaat er een reis naar Zweden: Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en vrijwel elke avond een kampvuur. Elf dagen lang trekken we met onze kano’s door de Zweedse wildernis van oa natuurreservaat Glaskogen.
Dit is een reis van TREQ Kanoreizen

Spring reizen is het oudere 'jonge zusje' van Salto Reizen en organiseert actieve reizen en weekenden voor 25-40 jarigen.

Een seintje ontvangen wanneer SALTO een reis voor 40-55 jarigen aanbiedt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van reizen die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

Moselsteig

Duitsland

01-11 t/m 05-11-2023

Vier etappes van de Moselsteig, één van Duitslands mooiste wandeltochten! We wandelden door historische stadjes; klommen tussen herfstkleurige wijnvelden, hadden uitzicht op een meanderende Moezel, overnachtten in sfeervolle hotelletjes en proefden natuurlijk de lokale wijn! Een reisverslag van reisbegeleider Marie-Jose Zondag.