Hostel/huttentochten, kampeertrektochten en dagtochten, van lichte tot zware wandelreizen. Unieke groepsreizen voor 40 t/m 55-jarigen door heel Europa. Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

27-05 t/m 04-06-2023

De Monti Sibillini liggen in de Italiaanse Apennijnen en staan bekend om hun wilde bloemenpracht in het voorjaar. Wij maken een afwisselende tocht door bloesem, bos en over ruige, kale bergkammen met prachtig uitzicht. We overnachten in berghutten en agriturismo’s, waar we ’s avonds verwend worden met heerlijk Italiaans eten.

01-07 t/m 14-07-2023

Begin juli 2023 gaat er een reis naar Zweden: Wildkamperen in de vrije natuur, een verfrissende duik en vrijwel elke avond een kampvuur. Tien dagen lang trekken we met onze kano’s door de Zweedse wildernis, over meren en langzaam stromende rivieren.
Dit is een reis van TREQ Kanoreizen

Spring reizen is het oudere 'jonge zusje' van Salto Reizen en organiseert actieve reizen en weekenden voor 25-40 jarigen.

Een seintje ontvangen wanneer SALTO een reis voor 40-55 jarigen aanbiedt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Reisverslagen

Regelmatig verschijnen er reisverslagen van reizen die zijn geweest. Een leuke manier om de sfeer te proeven.

24-08 t/m 02-09-2018

In het Salzburgerland zijn de toppen in vergelijking met andere delen van de Alpen relatief laag. Hierdoor was het mogelijk om een mooie huttentocht te wandelen zonder al te veel hoogtemeters te moeten maken. Laat je in dit fotoverslag meenemen op deze zomerse reis naar het deels besneeuwde Oostenrijkse Salzburgerland.